Головна » 2015 » Вересень » 20

  

Агата Крісті належить до найвідоміших у світі авторів детективної прози і є одним із найбільш публікованих письменників за всю історію людства (після Біблії та Шекспіра). Книги А.Крісті видані тиражем понад  2 мільярди екземплярів і перекладені більш ніж на 100 мов світу.

 У  гімназії №16 пройшло бінарне  засідання «Євроклубу», присвячене  125 річниці від дня народження  письменниці. Учителі англійської мови  Шамшуріна Є С.   Муквич В.І., Синяк Л.І. та учні 8-а класу підготували повідомлення про життєвий & ... Читати далі »

Переглядів: 235 | Додав: torya | Дата: 20.09.2015

  

Анастасія  Дмитрук – учениця гімназії №16 знову в рідних стінах навчального закладу!  Ні, уже не як учениця, а як поважна й шанована гостя. Це вона є автором поезій, присвячених небесній сотні.

Бог все бачив, усіх пізнав:

Хто за волю, а хто за гроші

І хто кату служити хоче –< ... Читати далі »

Переглядів: 262 | Додав: torya | Дата: 20.09.2015

 

Випускник гімназії Лихута Олександр здобув найвищу нагороду "Перлина конкурсу" у XVIII Міжнародному конкурсі наукових робіт учнівської та студентської молоді "Мій рідний край", що проходив цьогоріч у м. Львів під егідою Союзу Українок України, Союзу Українок Великобританії, Львівського національного університету та Міжнародного благодійного фонду "Смолоскип". У конкурсі змагалися 133 доробки молодих дослідників з 20 областей України. 

За свою науково-дослідницьку роботу, що була присвячена історії повсякдення окупованого Ніжина (1941-1943 рр.) (науковий керівник - вчитель історії Нагорна Наталія Миколаївна), Олександр отримав диплом вищого с ... Читати далі »

Переглядів: 229 | Додав: torya | Дата: 20.09.2015