Головна » 2015 » Вересень » 20 » Вітаємо з перемогою!
21:56
Вітаємо з перемогою!

 

Випускник гімназії Лихута Олександр здобув найвищу нагороду "Перлина конкурсу" у XVIII Міжнародному конкурсі наукових робіт учнівської та студентської молоді "Мій рідний край", що проходив цьогоріч у м. Львів під егідою Союзу Українок України, Союзу Українок Великобританії, Львівського національного університету та Міжнародного благодійного фонду "Смолоскип". У конкурсі змагалися 133 доробки молодих дослідників з 20 областей України. 

За свою науково-дослідницьку роботу, що була присвячена історії повсякдення окупованого Ніжина (1941-1943 рр.) (науковий керівник - вчитель історії Нагорна Наталія Миколаївна), Олександр отримав диплом вищого ступеню та подарунки, а також став стипендіатом МБФ "Смолоскип". Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася у сесійній залі Львівської міської ради. Після офіційної частини на гостей чекали святковий обід у ресторані та екскурсія "Чудо-потягом" по місту. 

Отож, вивчаймо і плекаймо нашу історію, досліджуймо наш Рідний край і перемагаймо! Бо, як писав Великий класик: "Народ, осяяний пам'яттю, нездоланний!"

Переглядів: 229 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0