Головна » 2015 » Вересень » 20 » Засідання Євроклубу
22:22
Засідання Євроклубу

  

Агата Крісті належить до найвідоміших у світі авторів детективної прози і є одним із найбільш публікованих письменників за всю історію людства (після Біблії та Шекспіра). Книги А.Крісті видані тиражем понад  2 мільярди екземплярів і перекладені більш ніж на 100 мов світу.

 У  гімназії №16 пройшло бінарне  засідання «Євроклубу», присвячене  125 річниці від дня народження  письменниці. Учителі англійської мови  Шамшуріна Є С.   Муквич В.І., Синяк Л.І. та учні 8-а класу підготували повідомлення про життєвий  шлях Агати Крісті. Учитель зарубіжної літератури  Ільченко В.П. розповіла про її творчість. Восьмикласники поділилися враженнями від прочитаних творів, розповіли про  історію виникнення головних героїв  Еркюля Пуаро та міс Марпл. На перший погляд, це абсолютно різні персонажі. Але це й допомагає  їм в розслідуванні злочинів, із якими вони стикаються. У кожного з них за непримітною зовнішністю ховається геніальний і блискучий розум.

Твори Агати Крісті досить динамічні. В них весь час щось відбувається. В її детективах не знайти  опису неповторних картин природи, пейзажів. Все  дуже по- англійськи – коротко, лаконічно й чітко. Кожна розповідь Крісті – як маленька нерозвʾязана  головоломка, розгадати яку може лише той, хто її створив.

 Автобіографія  Агати Крісті, яку письменниця закінчила в 1965 році, завершується словами: «Спасибі тобі, Господи, за моє хороше життя і за всю любов, яка мені була дарована». А учні в свою чергу вдячні письменниці за чудові твори, які вона залишила нам у спадок.

Переглядів: 236 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0