Головна » 2017 » Лютий » 24 » Засідання опорної школи вчителів англійської мови
19:13
Засідання опорної школи вчителів англійської мови

24 лютого у ННВК № 16 “Престиж” відбулося засідання опорної школи вчителів англійської мови міста. Це був семінар-практикум, присвячений участі ніжинських учителів англійської мови у програмах та проектах різного рівня.

В роботі засідання взяли участь представники усіх шкіл міста та міського ліцею під керівництвом методиста ММК Даниленко О. Ю., а також декан факультету іноземних мов НДУ Тезікова С. В. та викладач цього факультету Пономаренко О. В. З вступним словом виступила заступник директора з НВР ННВК № 16 “Престиж” Шамшуріна Є. С., яка підкреслила, що участь у програмах та проектах різного рівня – один із шляхів реалізації сучасних вимог щодо викладання іноземної мови. Надзвичайно цікавим був виступ Тезікової С. В. про організацію та проведення спільного проекту НДУ та ННВК № 16 «Престиж» «Методичне стажування студентів» у рамках Міжнародної конференції «Пріоритетні напрямки підготовки вчителя іноземних мов у контексті вимог Болонського процесу».

Дуже корисною була розповідь лауреата Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2016» Кресан Н. П. і майстер-клас про організацію та проведення проектної роботи з учнями. Про участь педагогів Ніжина у пілотному проекті Британської Ради «Шкільний учитель нового покоління» (керівник: викладач факультету іноземних мов Таран О. М.) доповідала учитель англійської мови ЗОШ № 4 Павлик В. М.

Майстер-клас з вчителями міста та презентацію «Навчання компетенції аудіюванню» провела викладач НДУ кандидат педагогічних наук доцент кафедри англійської мови та методики викладання Пономаренко О.В.

Семінар-практикум пройшов в атмосфері співпраці та був дуже корисний для вчителів англійської мови.

 

Переглядів: 211 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar