Головна » 2020 » Грудень » 4 » Вибори президента шкільного самоврядування
14:40
Вибори президента шкільного самоврядування

Щорічно в ННВК № 16 «Престиж» проходять вибори президента шкільного самоврядування. Цього року, незважаючи на складну ситуацію з пандемією, ми вирішили не порушувати  славну традицію. Безумовно, вибрати президента було складно.

Процес виборів почався з подачі заявок на посаду президента. Бажання балотуватися виявили 4 учні нашої школи: 1. Костенко Даніїл – учень 8 – А класу; 2. Степнова Єлізавета – учениця 8 – А класу; 3. Борисенко Ігор – учень 7 –А класу; 4. Павлюк Дмитро – учень 11 класу.

  Наступним етапом кампанії було висвітлення передвиборчих програм кандидатів. На них учні в чіткій та доступній формі представили свою програму на майбутнє в режимі он-лайн та  агітаційних плакатах.

Новинкою передвиборчої гонки стали онлайн – дебати в мережі Instagram, які проводились в форматі прес-конференції. На дебатах кандидати відповідали на поставлені учнями та вчителями запитання. Після завершення дебатів виборці остаточно визначились зі своїми фаворитами.

Заключний етап виборів, а саме голосування, відбулося 2 грудня. Традиційно, представники шкільного парламенту організували таємне голосування серед учнів та вчителів школи. Після підрахунку голосів  перемогу отримав учень 11 класу Павлюк Дмитро.

Вітаємо новообраного президента з перемогою та бажаємо йому впровадити політику знань, порозуміння та поваги, яка сприятиме покращенню життя школи.

                                                  Екс – президент учнівського самоврядування Кебкал Валерія.

Переглядів: 224 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar