Головна » 2017 » Лютий » 17 » Тиждень математики
15:04
Тиждень математики

Математика настільки серйозний предмет, що не треба пропускати можливості зробити його цікавішим. 

Традицією стало проведення в НВК № 16 «Престиж» Тижня математики.

Перед початком Тижня математики учні 9,11 класу разом з вчителем математики Войтенко П.В. оформили фойє стінгазетами, плакатами з висловами про математику як науку.

Нікого не залишили байдужими проведення різноманітних конкурсів та нестандартних уроків.

У понеділок, 13 лютого, учні 5-А класу разом з вчителем математики Івановою К.Г. вирушили в подорож на «Математичному експресі». Учні демонстрували вміння швидко відповідати на питання, де потрібно було виявити не тільки математичні знання, але й увагу, кмітливість, логічне мислення. Капітанські здібності продемонстрував учень 5А класу Кононець Олег, який і привів свою команду до перемоги. 

14 лютого 2017 року учні 9-А та 9Б класу разом з вчителями математики Войтенко П.В., Давиденко О.М. здійснили математичний похід по Країні функцій. Активними учасниками стали Соболева Валерія, Пятачук Андрій, Кательницький Нікіта,Сердюк Яна. В день святого Валентина виявилось, що слова кохання прекрасно гармонують з математичними термінами. Захоплення викликав вірш-експромт Луніної Олени (9А кл.) та проза Сердюк Яни (9Б кл.). 

15 лютого 2017 року учні 5-11 класів взяли участь у загальношкільній математичній вікторині «Три задачі для всіх». У якості святкової акції за правильно надані розв’язки виконавцям вручались сертифікати на корекцію оцінок з математики.

16 лютого відбулися математичні ігри для учнів 6-х класів «Ключі від форту Математика» разом з вчителем математики Войтенко П.В. Завоювавши шість із семи ключів від скарбниць, члени команди були справедливо нагороджені золотими солодкими монетами. 

17 лютого учні 7-х та 8-х класів у складі двох команд підкорювали море знань під керівництвом вчителів математики Войтенко П.В., Іванової К.Г. та Овдієнко Т.В.

Підсумками тижня стало визначення переможців конкурсу математичних газет. Перемогу вибороли: у номінації «Краса математики» - 6Б клас, 8А клас; «Математика – це цікаво!» - 7Б клас, 9А клас; «Я люблю математику» - 5А клас, 8Б клас. Було відзначено активних учасників загальношкільних конкурсів цікавих задач, головоломок, жартів ( Лучко Катерину (9А); Миколаєнко Вероніку (8А), Андрєєва Антона та Романенка Олександра (9А), Задерко Дарину, Костюченка Назара та Лісогор Олександру (7Б)) ; вікторини «Три задачі для всіх» Постол Юлію (6Б).

Беззаперечно, життя протягом тижня у Ніжинському НВК № 16 «Престиж», було наповнене математичною складовою, зміст якої переконав учнів у тому, що математику можна любити, що у ній є своя краса, як у живопису та поезії.

Заступник директора з НВР Баксічева І.С.

Переглядів: 262 | Додав: torya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar