Головна » 2017 » Лютий » 7 » Школа майбутніх першокласників
10:39
Школа майбутніх першокласників

4 лютого у ННВК №16 «Престиж» відбулися перші батьківські збори майбутніх першокласників. У актовій залі гамірно. Хвилюються всі: і батьки, і вчителі, і, звичайно, малеча.

Заступник директора Баксічева І.С.  представила батькам та дітям майбутніх вчителів: Шафрай Т.І. ( 1-А), Петруша Л.В. ( 1-Б).

Учитель початкових класів Петруша Л.В. розповіла про «портфель першокласника»  та зауважила, що готуючи дитину до школи, потрібно потурбуватися про те, щоб вона чітко знала: домашню адресу, телефон, адресу школи; місце роботи батьків; шлях до  школи  й додому. ЇЇ виступ продовжила  керівник шкільного МО вчителів початкових класів Т.І. Шафрай, яка провела фізкультхвилинку з майбутніми першокласниками на сцені актової зали. Тетяна Іванівна Шафрай  наголосила : «Привчайте дитину до самонавчання й самоконтролю у виконанні домашніх завдань і обов’язків. Надавайте розумну допомогу у їх виконанні. Важливо викликати інтерес до навчання, але не муштрою і силою, а добрим словом, підтримкою, порадою, терпінням і ласкою».  А далі шкільний психолог Ковтун Л.В. надала психологічні поради батькам. Після цього майбутні першокласники відвідали цікаві заняття  у своїх класних кімнатах. 

Сподіваємося, що їм буде затишно та комфортно в ННВК №16 «Престиж».  Бажаємо  успіхів!

                        Керівник шкільного МО вчителів початкових класів  Т.І.Шафрай

Переглядів: 292 | Додав: torya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar