Головна » 2017 » Лютий » 14 » Подаруй частинку свого серця
22:22
Подаруй частинку свого серця

14 лютого у Ніжинському навчально-виховному комплексі № 16 «Престиж» відбулася благодійна акція «Подаруй частинку свого серця». ЇЇ мета полягала у формуванні ціннісного ставленні до інших людей, бажанні допомогти, вихованні толерантності. Організаторами та ініціаторами акції традиційно стали волонтери команди «Хортиця» та учнівський актив.

У цей день у навчальному закладі панувала атмосфера любові та доброзичливості. У фойє була представлена виставка валентинок, зроблених руками вихованців. Кращі роботи були відібрані в якості подарунків. Учасники рою «Хортиця» на чолі із ройовим Соболєвою Валерією разом із учнівським самоврядуванням на чолі із президентом Сердюк Яною до Дня Святого Валентина провели ще й благодійну акцію по збору іграшок «Діти - дітям». І це все – для вихованців Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, який відвідали наші школярі. Під кінець зустрічі волонтери зробили невеличкий приємний сюрприз, подарувавши солодкий пиріг у вигляді серця.

Ми віримо в те, що від сьогодні стала добрішою кожна дитина. Ми віримо в те, що вогник доброти поселиться у кожному серці, а постійний поклик серця зробить наш світ добрішим, яскравішим, чистішим.

Учнівське самоврядування.

Переглядів: 197 | Додав: torya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar