Головна » 2016 » Березень » 29 » Нещодавно у Ніжинській гімназії № 16 відбувся мюзикл «Коза і семеро козенят» під егідою громадської організації «Ділова жінка»
14:16
Нещодавно у Ніжинській гімназії № 16 відбувся мюзикл «Коза і семеро козенят» під егідою громадської організації «Ділова жінка»

Нещодавно у Ніжинській гімназії № 16 відбувся мюзикл «Коза і семеро козенят» під егідою громадської організації «Ділова жінка» для вихованців Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та центру реабілітації дітей-інвалідів.

На захід були запрошені гості: депутат Ніжинської міської ради Шалай Олександр Віталійович, голова Ліги «Ділова жінка» Стратілат Тамара Михайлівна зі своєю колегою Курочкіною Світланою Павлівною, Примушко Наталія Миколаївна, директор ДНЗ № 13 «Берізка» та вихователі.

Надзвичайно цікавий мюзикл від керівника Шафрай Т.І. та її вихованців, учнів 3-А класу, не залишили байдужим жодного глядача та створили дружню та сімейну атмосферу.

Жінці під силу великі справи, особливо, коли це стосується людського життя. Стратілат Т.М., яка є волонтером, очільником комітету по захисту учасників АТО та їх сімей, глибоко переймається проблемою патріотизму у підростаючого майбутнього покоління. Тому доречним було підняття питання про нелегку ситуацію із Надією Савченко,  на долю якої випали  нелегкі випробування, але вона, долаючи труднощі, не здається і проявляє незламність духу і непохитність віри в життя.

Був зачитаний лист Примушко Н.М.  від вихованців ДНЗ № 13 «Берізка»  для Н. Савченко.

Після завершення заходу гості пригостили дітей солодощами.

Переглядів: 222 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar