Головна » 2017 » Лютий » 23 » КРАЇНА МАЛЕЧІ: ПЕРШІ КРОКИ ЗРОБЛЕНО
14:32
КРАЇНА МАЛЕЧІ: ПЕРШІ КРОКИ ЗРОБЛЕНО

Місяць тому наші вихованці переступили поріг садочка як найбажаніші гості. Малесенькі, вони тулилися до батьків.,та їх щиру дитячу зацікавленість виказував блиск допитливих оченят. Трохи оговтавшись від перших вражень, дівчатка та хлопчики почали освоювати яскравий простір, подарований їм дорослими. І сьогодні наші малюки вже не гості, а повноправні господарі цілої країни. Саме країни, бо дитячий садок – це невтомна й самобутня країна малечі, це той світ, у якому дитина живе в найважливіший період свого розвитку. І від того як їй тут живеться, залежить її майбутнє.



Із перших днів садочок працює на повну потужність, адже опікується ним депутат Верховної Ради України Кодола Олександр Михайлович — меценат, людина слова й діла, творець нового й прекрасного. За його особистої підтримки, та допомоги дошкільний підрозділ ННВК №16 “Престиж” йде в ногу з сучасним життям, розвивається, впевнено планує своє майбутнє. Разом із помічником Народного депутата Стратілат Т.М. та Ніжинським міським головою Лінником А.В. Олександр Михайлович робить по-справжньому добру справу. Приємною й надзвичайно важливою для всього колективу ННВК №16 “Престиж” є така підтримка й допомога.

Починати нове завжди нелегко. Та наш маленький і доволі молодий колектив творчий і небайдужий. А ще ми маємо надійних помічників - батьків і наших старших колег, педагогічний колектив НВК “Престиж”. Створення психологічного комфорту для дітей, оптимальних умов для повноцінного розвитку їх особистостей, творчого мислення, фантазії, уяви, пізнавальних здібностей - постійна турбота всього нашого дорослого колективу. А успішна соціалізація, формування життєвої компетентності, розвиток ціннісного ставлення до світу природи, культури, людей, самого себе - все це пріорітети роботи нашого садочка.




 

Василь Сухомлинський сказав:“Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості.” І спільними зусиллями ми створюємо саме такий світ для наших діточок. Група в дошкільному закладі - це не просто набір необхідних по нормам приміщень. Це, перш за все, комфорт і затишок, світ іграшок і книжок, повноцінна навчальна база. Формувати необхідну базу для навчання і творчості наших вихованців допомагають і Управління освіти Ніжинської міської ради, і профспілка освітян міста, і ННВК “Престиж”, і батьки, і волонтери. Особливого значення надається створенню предметно – ігрового середовища, що дає змогу кожній дитині знайти собі справу до душі, пізнавати навколишній світ, розкривати свої таланти і здобувати нові навики. А вихователі теж показують своє творче вміння — з'явилися різноманітні поробки. Іграшкова родина у нас поповнюється чи не щодень. Отримали ми і необхідне канцприладдя, миючі та чистячі засоби.




 

Нині у нас дуже відповідальний і надзвичайно цікавий час: ми, як садочок, зростаємо разом із нашими вихованцями. І ми щиро дякуємо всім, хто допомагає нам.

Кожний день відвідування дитячого садочка для наших дітей стає дорогою до нового, цікавого і яскравого. Ми вже звикаємо снідати кашею, щоб вирости великими і сильними, вкладатися в ліжечка в післяобідню пору, щоб відпочити після прогулянки надворі і розказати батькам, що нового відбулося у країні снів. Ми вчимося допомагати один одному одягатися, виконувати завдання під час занять. Вже ввечері ці маленькі стрибунці і дослідники падають в обійми батьків і дорогою додому розказують про свій “надзвичайно серйозний” дитячий день, сповнений нових звершень, загадок і звичайно ж найбільших таємниць, розкритих ними. А завтра... Завтра новий день...

Переглядів: 228 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar