Головна » 2020 » Грудень » 23 » До уваги батьків!
14:08
До уваги батьків!

Доводимо до Вашого відома, що у ННВК № 16 «Престиж» розроблений і затверджений педагогічною радою закладу (протокол № 1 від 31.08.2020 року) Порядок організації освітнього процесу в умовах адаптивного карантину, який оприлюднений на сайті закладу.

Згідно затвердженого Порядку в закладі:

  1. На входах до школи відведені місця для антисептиків та використаних масок (окремі входи для 1-4 класів, 5-11 класів, дошкільного підрозділу).
  2. Створені інформаційні стенди щодо дотримання правил гігієни.
  3. У кожному класі є антисептики та контейнери з додатковими захисними масками як для вчителів, так і для учнів.
  4. Наявні антисептики, рідке мило, одноразові рушники біля умивальників та в туалетах.
  5. В кожному класі наявні листівки щодо профілактики захворювання на covid-19. Проводяться бесіди та виховні години щодо збереження здоров’я в умовах пандемії.

У вересні 2020 року Управлінням освіти Ніжинської міської ради для персоналу були закуплені захисні щитки, якими користуються вчителі та технічний персонал під час освітнього процесу. Персонал закладу весь час перебуває в захисних щитках або масках, змінюючи їх відповідно до вимог.

Медичною сестрою навчального закладу ведеться моніторинг поповнення антисептиками. Крім того, персонал закладу проходить щоденний температурний скринінг, а батькам та гостям доступ до закладу заборонений.

Колектив закладу дякує Вам за розуміння та підтримку. Бережіть себе та своїх дітей! Всім 36,6!


 

Переглядів: 188 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar