Головна » 2017 » Лютий » 17 » День Добра та солодощів
17:20
День Добра та солодощів

Доброю традицією для учнівського та педагогічного колективів ННВК №16 «Престиж» став День Добра, започаткований колишнім президентом гімназії, а нині ройовим команди “Джура”Соболевою Валерією. Робити добро – потреба кожної людини, справжнього громадянина нашої країни, тим більше в такий складний для нашого народу й держави час.

Людина за своєю природою ані добра, ані зла. Вона однаково здатна чинити як добро, так і зло. Зробити висновок якою є людина, можливо тільки тоді, коли дізнаєшся про її вчинки. Людина постійно опиняється в ситуаціях, коли змушена самостійно вибирати й вирішувати, як саме їй учинити.

Підтримати воїнів АТО, що вже три роки поспіль мужньо захищають нашу країну, стареньких людей, що з якихось причин залишилися самотніми, а інколи й зовсім нікому не потрібними, дітей-інвалідів, які радіють будь-якій можливості відчути інший світ, поспілкуватися та зрозуміти, що у цьому світі є ще добро та милосердя – вирішили на засіданні шкільного парламенту гімназисти, та учасники команди “Джура”. Звичайно, це рішення гідне й правильне! Воно відповідає усім існуючим приписам і правилам, що склалися століттями, увібрали всю мудрість і щирість, доброту й милосердя українського народу. Усі зібрані в цей день солодощі відправлені за призначенням, а саме тим, хто сьогодні їх потребує найбільше: в Ніжинський центр соціально-психологічної реабілітації дітей; територіальному центру обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян;  Ніжинському дитячому будинку-інтернату. Якби всі люди ставилися до інших саме так, то в нашому житті було б набагато мене зла, горя та сліз. Пишаємося своїми учнями!

Валентина Ільченко

Переглядів: 275 | Додав: torya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar