Головна » 2023 » Лютий » 17 » Декада іноземних мов
16:23
Декада іноземних мов

13 лютого в ННВК № 16 «Престиж» розпочалась декада іноземних мов.

Тематичні тижні - завжди цікаво та креативно, під час яких учні можуть розкрити свій потенціал, прийняти участь у різноманітних цікавих заходах та змаганнях.

Свято, яке стирає будь-які національні кордони, це, звичайно ж, день Святого Валентина. Природно, в кожній країні цей день почав святкуватися в різний час і має власні традиції. 13 лютого учні 6-Б класу  із задоволенням долучилися до уроку-змагання "День Святого Валентина: традиції та святкування у всьому світі", а учні 1 класу виготовили романтичні листівки для своїх друзів та рідних у рамках майстер-класу "Take my heart". Учні 2-А класу під керівництвом Шкурат Т. А. в цей же день мандрували до чарівного світу тварин за допомогою квест-гри  "Animal World". Учні 7-х класів познайомились з суто німецькою традицією - незвичайними поросятами, які є символом удачі та пристрасті. Також разом із вчителем німецької мови Кивенко І. П. вивчили німецькі прислів’я про кохання та із задоволенням порозгадували ребуси про День Святого Валентина.

14 лютого на уроці польської мови (вчитель Донська Д. П.)  учні 5-А класу змогли взяти участь у командній грі, присвяченій Дню святого Валентина. Школярі отримали не лише потрійну дозу позитивних емоцій, а й мали чудову можливість пізнати історію походження цього таємничого свята, проявити творчі здібності та створити  walentynki на свій смак. З учнями 7-х класів 15 лютого була проведена проєктна робота з теми «Мoja pasja». Школярі розповідали про свої захоплення та уподобання, ілюструючи презентації  міні-плакатами та фотографіями.

Завершився тиждень креативним заходом «Визначні пам’ятки світу», під час якого учні 4-Б класу  (вчитель англійської мови Чорний Д. В.)  дізналися більше про красу Великобританії та України.

Переглядів: 248 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar