Головна » 2020 » Лютий » 14 » Зимонька-зима
12:49
Зимонька-зима

Зима – це чарівна пора року. Хоча в цьому році зима нас вражає не морозною погодою та відсутністю снігу. Проте це не заважає діткам середньо-старшої групи «Капітошка» дошкільного підрозділу ННВК №16 «Престиж» разом з вихователем Я. М. Суярко ділитися своїми знаннями про зиму на занятті «Зимонька - зима». Вихованці із задоволенням роблять компліменти пані Зимі, граючись у сніжки.

Не забувають діти розповісти про свої улюблені зимові розваги: катання на санчатах, лижах, ковзанах, ігри в сніжки та ліплення снігової баби. Окрім того, що зима весела пора року, вона приховує в собі багато небезпек. Це вихователь з дітками обговорили, граючись у гру «Зима добре чи погано». Звичайно дошкільнята не могли не пригадати про маленьких наших друзів – пташок, яким складно живеться взимку. Під час гри «Що покласти в годівничку» вихователь намагалася поглибити знання діток про харчі, які можна класти в годівнички.

Заняття пройшло непомітно швидко, дітки були активними, намагалися виконувати всі завдання правильно. Проте всіх нас не полишає надія що пані Зима подарує нам ще декілька днів насолодитися всіма її перевагами сповна.

Підготувала вихователь Суярко Я.М.

Переглядів: 256 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar