Головна » 2017 » Жовтень » 13 » Збирай макулатуру - підвищуй екокультуру!
21:42
Збирай макулатуру - підвищуй екокультуру!

Щорічно учні ННВК №16 "Престиж" проводять акцію: "Здай макулатуру - збережи дерево". Цю традицію, за ініціативи шкільного бібліотекаря Загацької Н.В. та учнівського самоврядування, у навчальному закладі відновлено давно. До цієї роботи активно долучаються й учасники військово-патріотичної гри "Джура".

Пам'ятайте, що 100 кілограмів макулатури зберігає одне дерево, 1 тонна - заощаджує 10000 квт/год електроенергії, 2000 літрів води. З однієї тонни макулатури можна виготовити 25 тисяч зошитів, а одне дерево за добу виробляє стільки кисню, що цього достатньо для дихання трьох чоловік протягом двох діб.

Дякуємо нашим учням та їхнім батькам за активну участь у зборі макулатури. Вони розуміють, що це дуже потрібна справа, бо проводиться з благородною метою: покращити екологічне становище довкілля та виховати у дітей працьовитість, чуйність, любов до рідної землі. Гімназисти знають, що здавши папір на переробку, вони допомагають школі, бо отримані кошти залишаються в розпорядженні навчального закладу, а також , і це головне , зберегти ліси - легені нашої Планети.

Валентина Ільченко - керівник гуртка "Юний журналіст"

Переглядів: 204 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar