Головна » 2019 » Березень » 15 » Засідання опорної школи вчителів іноземних мов
15:26
Засідання опорної школи вчителів іноземних мов

 

У ННВК №16 «Престиж»15 березня відбулося засідання опорної школи вчителів іноземних мов. Опорна школа на базі нашого закладу працює вже 18 років, і, сподіваємося, стала центром науково-методичної та практичної допомоги для вчителів міста. Усі члени ради опорної школи, вчителі іноземних мов ННВК №16 «Престиж», а також координатор, методист НМК Даниленко О.Ю., ставлять перед собою мету сприяти розвитку творчої особистості вчителя іноземної мови шляхом впровадження новітніх технологій в освітній процес, керуючись засадами та вимогами нової освітньої реформи.

Працюючи над проблемою «Психолінгвістичні основи іншомовної комунікативної компетентності педагога», завжди знаходимося в пошуку нових ідей та підходів щодо організації роботи школи. Це інтегроване засідання - практичний семінар «Використання краєзнавчого компоненту і комп'ютерних технологій на уроках англійської мови» було розпочато відкритим уроком англійської мови учителя Шостак Т.Г. у 5Б класі за темою «Ніжин» на основі вебінару «Розвиток креативних здібностей учнів з використанням краєзнавчих матеріалів про Ніжин», проведеного 14.03.2019 р. учителем англійської мови ННВК №16 «Престиж» Шостак Т.Г. на базі факультету іноземних мов НДУ. Педагог показала не тільки цікаві прийоми та методи роботи, але й продемонструвала в дії свою нову роботу-робочий зошит «Nizhyn» для учнів середньої ланки.

У програмі семінару були також «Методичні лайфхаки» від учителів-учасників вебінару та семінару про використання ними краєзнавчих матеріалів про Ніжин. Цікавими та корисними назвали учасники засідання майстер-класи «Використання веб-квесту в освітньому процесі »( учитель інформатики Миколаєнко В.В.) та «Тренувальні вправи у середовищі «Learning Apps» (учитель інформатики Богдановська Л.І).

Висловлюємо щиру вдячність факультету іноземних мов НДУ на чолі з деканом Тезіковою С.В. за багаторічну плідну співпрацю. Викладачі беруть участь у роботі опорної школи, маємо спільні пректи, заходи, тижні педагогічної майстерності. Ця підтримка надає нам ще більшої наснаги.

Переглядів: 184 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar