Головна » 2018 » Грудень » 19 » Засідання євроклубу «Відкриті долоні». Підсумки навчально-розважальної поїздки до Польщі.
09:29
Засідання євроклубу «Відкриті долоні». Підсумки навчально-розважальної поїздки до Польщі.

Звісно, новорічні та різдвяні враження завжди яскраві та хвилюючі. А якщо ці враження пов’язані з поїздкою за кордон, то вони перетворюються на незабутні. Саме так відгукнулися про свою поїздку до Польщі члени євроклубу «Відкриті долоні» ННВК № 16 «Престиж». Адже вісім учнів 7-8 класів, що успішно вивчають польську мову як другу іноземну, мали можливість взяти участь у Міжнародній програмі учнівського обміну та відвідали Республіку Польща протягом 6 днів.

На засіданні євроклубу, що відбулося 18 січня, учасники поїздки поділилися враженнями, розповіли про програму поїздки, підготували цікаву інформацію про польські міста, детально зупинившись на історії та визначних місцях Ярослава, де проживала група.

Найяскравіші враження в учнів залишили відвідування шкіл Ярослава, інтерактивні заходи та спілкування з однолітками, з якими зав’язалися тісні дружні стосунки.

Інформація, слайди, фотографії та сувеніри надзвичайно зацікавили усіх присутніх на засіданні. Євроклубівці задавали багато запитань, цікавились усіма деталями поїздки. Підсумком засідання стали слова учнів про великі можливості і переваги, що надає вивчення іноземних мов: «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина».

Переглядів: 199 | Додав: torya | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar