Головна » 2017 » Березень » 3 » ЗАПРОШУЄМО У СВІТ ІНОЗЕМНИХ МОВ
10:54
ЗАПРОШУЄМО У СВІТ ІНОЗЕМНИХ МОВ

У ННВК №16 «Престиж» стало традиційним проведення декади іноземних мов. Цього разу вона проходила з 20 лютого по 3 березня під гаслом «Запрошуємо у світ європейських мов». Школярі заздалегідь почали готува-тися до випуску стіннівок, проведення заходів англійською, німецькою, польською та французькою мовами, тобто мовами, що вивчаються у закладі. Активну участь у підготовці, організації та проведенні декади взяли члени Євроклубу «Відкриті долоні».

Учні початкових класів стали учасниками розважальних програм «Весела англійська», «У світі тварин» та із задоволенням відвідали кінозал, переглядаючи мультфільми англійською мовою.

Гімназисти середньої ланки здійснювали заочні подорожі до міст Великої Британії, Польщі, Німеччини, Франції та віртуальні екскурсії по столицях, готуючи презентації, знайомлячись із цікавими фактами з історії європейських країн, розповідаючи про основні пам’ятки та визначні місця, поглиблюючи знання про традиції, звичаї, культурне життя європейців.

Для старшокласників було проведено розширене засідання Євроклубу «Відкриті долоні», на якому вони дискутували на теми «Як бути успішним?» та «Шляхи вивчення іноземної мови самостійно». Відкритий мікрофон дискусійної трибуни показав, що учні зацікавлені у вивченні іноземних мов та розуміють важливість володіння мовами для успішної кар’єри у будь-якій галузі.

Цього року декада іноземних мов у нашому закладі стала своєрідним творчим звітом спільної роботи викладачів, студентів НДУ та вчителів кафедри іноземних мов ННВК №16 «Престиж». Ця творча співпраця вилилася, перш за все, у спільний проект «Методичне стажування студентів у рамках Міжнародної конференції «Пріоритетні напрямки підготовки вчителя іноземних мов у контексті вимог Болонського процесу» (автор учитель Шостак Т.Г.).

Надзвичайно корисним і плідним було визнано вчителями англійської мови міста засідання опорної школи на базі ННВК №16 «Престиж» семінар-практикум «Впровадження в навчальний процес сучасних методик та технологій викладання іноземної мови», що відбувався 24 лютого. Викладачі університету Тезікова С.В. і Пономаренко О.В. та вчителі англійської мови міста на чолі з методистом ММК Даниленко О.Ю. обговорювали проблеми сучасної іншомовної освіти, у тому числі необхідність участі сучасного вчителя в програмах, проектах та конкурсах різного рівня з метою підвищення своєї фахової майстерності.

Найяскравіші та найнезабутніші враження отримали, звісно, учні, для яких участь у вікторинах, веселих конкурсах та ток-шоу стали можливістю не тільки поліпшити знання з мови, розширити світогляд, але й проявити свої здібності, творчий потенціал, а для декого - й талант.

Переглядів: 207 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar