Головна » 2022 » Жовтень » 6 » Заняття з мінної безпеки для школярів
13:50
Заняття з мінної безпеки для школярів

Через активні бойові дії у різних частинах країни зростає небезпека від вибухонебезпечних предметів для нашого життя. Шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна.

З метою надання учням достовірної інформації про вибухонебезпечні предмети та їх види, формування навичок безпечної поведінки при знаходженні незнайомих предметів та  ціннісного ставлення до здоров’я  в 1 – 11-х класах Ніжинського навчально – виховного комплексу №16 «ПРЕСТИЖ» були проведені практичні заняття з мінної безпеки. 

Навчання проводили представники Швейцарського фонду з протимінної діяльності FSD в Україні. Фахівці розповіли школярам про різновиди боєприпасів, їх небезпеку та випадки, коли необережне поводження з вибухонебезпечними предметами призводило до трагічних наслідків. Для кращого запам'ятовування вивченого матеріалу дітям був продемонстрований навчальний відеофільм. Для наповнення інформаційних куточків закладу гості подарували профілактичні листівки з правилами безпечної поведінки.

Дякуємо представникам Швейцарського фонду з протимінної діяльності FSD в Україні за вагомий внесок в інформування учасників освітнього процесу  щодо правил поведінки з вибухонебезпечними предметами в умовах воєнного стану!

Переглядів: 99 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar