Головна » 2021 » Серпень » 31 » З новими силами в новий навчальний рік!
15:26
З новими силами в новий навчальний рік!

Сьогодні у стінах Ніжинського навчально-виховного комплексу №16 «Престиж» відбулася  традиційна серпнева педагогічна рада  в нетрадиційному форматі. Педагоги НВК стали учасниками  освітнього форуму «Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху».

    Педагогічна рада розпочалася із заряду позитиву, вітань від маленьких дошкільнят та учнівського самоврядування.

    Виконуюча обов’язки  директора Солдатенко Т. І.  та вчитель початкових класів Олійник С.С. привітали колег з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, побажали міцного здоров’я, наснаги та творчих успіхів в новому навчальному році .

     В ході підготовки до педради було створено ряд локацій,  на яких  розглядалися актуальні питання  освіти: пізнавали тонкощі НУШ, нові системи оцінювання, знайомилися з нормативними документами, здобували практичні знання з цифрової грамотності. Академічна доброчесність, наскрізне виховання,  безпечна школа – саме на цих питаннях було зроблено особливий  акцент. Оригінальним завершенням освітнього форуму була кава - брейк, на якій педагоги поділилися своїми враженнями та отримали сертифікати учасника педагогічної ради – освітнього форуму.

                                                              Педагог-організатор Сунка Т.С.

Переглядів: 168 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar