Головна » 2018 » Грудень » 19 » З днем Святого Миколая!
10:56
З днем Святого Миколая!

Нічка-чарівниця... темна і казкова.

Розносить по світу дива загадкові.

Тільки раз у році нічка ця буває,

Коли щедрий Миколай дари посилає…

Світять на небі, шлють на Землю поцілунки. В грудні ніч є чарівна, яку з нетерпінням чекають усі діти. Заздалегідь пишуть листи, просять у них подарунків для себе і обіцяють бути чемними. Хтось слухняний протягом усього року, вчиться гарно, допомагає дорослим, молиться щовечора і просить миру та доброї долі усім. А хтось - неслухняний, отримає різочку.

Учні 6-б та 9-б класів ННВК №16 «Престиж», разом із класними керівниками Геймал Т.В. та Бутко С.М., підготували загальношкільний захід, присвячений дню Святого Миколая.

Цьому святу налічується багато століть. Виникло воно приблизно після 345-го року від Різдва Христового. Присвячено дню, коли один із яскравих послідовників Христових був покликаний Господом на Небо. Цього християнина звали Микола.

Зі святом Вас! Бажаємо усім під подушкою знайти смачну цукерку, а в житті - світлий шлях до успіху і мрії. Нехай у всьому світі панує мир, у кожному домі - радість і здоров’я, у родині - взаєморозуміння та добробут, у серці - віра, надія та любов. Добра Вам та здійснення найзаповітніших мрій та бажань! З днем Святого Миколая!

Тугаров Денис та Карпенко Катерина,

учні 7-а класу, члени гуртка «Юний журналіст»

Переглядів: 243 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar