Головна » 2017 » Квітень » 9 » Тиждень психології
23:17
Тиждень психології

Наше життя стрімке, цікаве, повне багатьох несподіванок, та в ньому є те, що люди цінують найбільше, бо його не можна придбати ні за які гроші, - це здоровя.

Здоровя є тим чарівним ключем, який відкриває двері в майбутнє. Тиждень психології в ННВК №16 «Престиж» був присвячений пропаганді здорового способу життя. Він розпочався з виставки учнівських робіт «За здоровий спосіб життя» (3-5 класи) та із загальногімназійної лінійки «Основні заповіді мережевої моралі» для 5-11 класів.

Для учнів 1- 4 класів проведена відеобесіда «Безпека в інтернеті: корисні підказки». Учні 4А класу взяли участь у флешмобі «Дружимо зі спортом». Для учнів 2-х класів було проведено заняття з елементами тренінгу «Здоровим буду я!». Старшокласникам запропоновано цикл тренінгових занять: «Вчимося приймати рішення» (9кл.), «Країна спілкування» (7кл.), «Вчимося ефективно спілкуватися» (8кл.), «Як боротися зі стресом» (9,11 кл.).

7 квітня у Всесвітній день здоров’я у «живій газеті», до якої мали доступ усі бажаючі, учні та вчителі висловлювали свої думки, що для них є здоров’я.

Психологічна служба

Переглядів: 242 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar