Головна » 2019 » Листопад » 20 » Всесвітній день дитини
14:36
Всесвітній день дитини

20 листопада - Всесвітній день дитини, відзначається як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Саме у цей день – 20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини.

20.11.2019 у НВК № 16 «Престиж» були проведені заходи серед дошкільнят та школярів з нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини. Діти здійснили віртуальні подорожі, прийняли участь в естафетах та конкурсах на святі дитинства «Дітям світу - сонце й мир», зарядились енергією та отримали багато позитивних емоцій.

У Всесвітній день дитини ми приєднуємося до цієї славної ініціативи і вітаємо всіх наших дітей! Вітаємо всіх, хто своєю працею і своєю наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в цьому юному середовищі! Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього світу.

Соціальний педагог Крисько О.М.

Переглядів: 228 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar