Головна » 2016 » Грудень » 6 » Візит заступниці директора Музею Революції Гідності
09:59
Візит заступниці директора Музею Революції Гідності

2 грудня, на запрошення вчителя історії Нагорної Н.М., до гімназії завітала заступниця директора Музею Революції Гідності Антоніна Пипко.

Представники гімназійного активу мали можливість поспілкуватися з гостею: говорили про шкільне самоврядування, гімназійні будні, досвід влаштування національно-патріотичних заходів, участь учнів та вчителів у волонтерському русі з допомоги воїнам АТО. У ході бесіди пані Антоніна відповідала на запитання гімназистів, розповідала про свою участь у подіях Євромайдану та власні враження від нещодавно пережитих революційних подій, про виникнення ідеї та написання книги-щоденника з висвітленням окремих «живих історій» євромайданівців, про концепцію, завдання, реалії та перспективи Музею Революції Гідності.

Вихованці історико-краєзнавчого гуртка, відвідали захід з нагоди презентації книги А. Пипко «Кілька історій для історії», що мав місце в читальному залі старого корпусу НДУ імені Миколи Гоголя. У перерві під час презентації гімназистки виконали сольні номери: Коробка Марія, учениця 6-Б класу, грала на бандурі, а Пархоменко Ольга, учениця 8-А класу, співала акапельно.

У рамках заходу учні мали можливість побувати на фотовиставці робіт Ігоря Волосянкіна "Східний рубіж", поспілкуватися із самим автором та більше дізнатися про хід Революції Гідності із вуст очевидця та активного учасника події.

У подарунок від пані Антоніни учні отримали її книгу з дарчим надписом авторки.

 

Переглядів: 209 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar