Головна » 2017 » Червень » 22 » Вивчення іноземних мов - крок у майбутнє
11:06
Вивчення іноземних мов - крок у майбутнє

З метою популяризації вивчення іноземних мов у закладі ННВК № 16 "Престиж" було організовано літній мовний табір "Юність". Табір, в якому діти мали змогу поглиблювати знання іноземних мов, поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком.

Основна мета нашого мовного табору – зацікавити учнів у вивченні іноземних мов, допомогти подолати психологічний та мовний бар'єри. Наші педагоги-вихователі дуже відповідально поставилися до організації роботи. Вони підібрали завдання розважального та розвивального характеру: прогулянки, різноманітні квести, майстер-класи, ігри, пісні, екскурсії та перегляд навчального відео.

Учасниками мовного табору "Юність" стали учні 7-х та 8-х класів. До роботи з дітьми були залучені вчителі, студенти факультету іноземних мов НДУ ім. Миколи Гоголя та волонтери Корпусу миру. Робота табору тривала 21 день. Кожен тиждень був тематичним: «Здорового способу життя», «Національно-патріотичного виховання» та «Вивчення іноземних мов - крок у майбутнє».

Запам'яталися учасникам мовного табору екскурсії до музею М.Гоголя, фабрики м’якої іграшки та похід до Ніжинського драмтеатру, зустрічі з носіями мовами, які надали можливість поспілкуватися з ними і продемонструвати на практиці набуті навички.

Кожен день в таборі проходив цікаво та весело. Слід зазначити, що учні були дуже активними у різних видах діяльності, уміло працювали у групах та парах, поглиблювали з культури англо- та німецькомовних країн.

Підсумком роботи табору стало урочисте закриття, на якому діти, виконуючи проектні роботи та створюючи презентації, були нагороджені сертифікатами та солодкими призами.

Ми глибоко переконані, що мовні табори необхідні, адже це можливість розширити кругозір та мотивувати наших вихованців до вивчення іноземних мов в подальшому. Це справжній крок у майбутнє. Вивчай іноземні мови впродовж усього життя!

Директор мовного табору «Юність» при ННВК №16 «Престиж» Синяк Л.І.

Переглядів: 262 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar