Головна » 2020 » Січень » 13 » Відпочинок на Закарпатті
14:55
Відпочинок на Закарпатті

Закарпаття - це незабутній край із мальовничими краєвидами, які приваблюють туристів не тільки з України, а й з усього світу. Полюбився він і багатьом учням ННВК №16 "Престиж". Восьмикласники, разом із класним керівником Валентиною Ільченко, цими новорічними святами уже вчерговий раз відвідали цей мальовничий куточок нашої країни.

Із давніх-давен, гори - це місце, де душа розслабляється, дихання стає чистішим, всі погані думки залишаються де-інде. Краса величних Карпат, ще не залишила байдужим жодного відвідувача. І взимку, і влітку, тут величезна кількість туристів. Взимку Закарпаття приваблює гірськолижними курортами, термальними водами, зимовими базами відпочинку. Ми побували у підземному музеї Бункер "Лінія Арпада", каталися на лижах та у тюбінг-парку на гірськолижних курортах "Ведмеже" та "Катерина".

Кухня тут дуже різноманітна. Цього року нам пощастило проїхати маршрутом "Сирний туристичний шлях" Закарпаття та поласувати на дегустаціях буйволиної ферми с. Олешник, відвідати сироварню-музей в с. Іза, ферму північних оленів, вівчарну ферму "Бараново".

Анастасія Денисайко - учениця 8-а класу.

 

Переглядів: 281 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar