Головна » 2015 » Жовтень » 15 » Вибори президента
11:04
Вибори президента

У Ніжинській гімназії №16 розпочалася передвиборча кампанія. Зі своїми програмами виступили кандидати на пост Президента.

Соболєва Валерія, учениця 8-а класу, обіцяла, що коли стане Президентом, зосередить свою увагу на дієвості учнівського самоврядування. Обере міністрів культури, освіти, дозвілля та спорту. Вони ж у свої міністерства оберуть осіб, із якими будуть покращувати шкільне життя учнів. У своєму виступі говорила Валерія і про план створення екрану чистоти, і про волонтерські загони, і про підключення швидкісного інтернету в гімназії.

«Найголовніше для мене – це завжди залишатись щирою, чесною, щоб не сталось, які б перешкоди не зустрілися на моєму шляху. Не втратити, а навпаки, набути тих якостей, які роблять людину – Людиною»  - завершила свій виступ Соболєва.

 

 

Валерія Бобиренко, учениця 8-б класу, кандидат на пост Президента гімназії у своїй програмі обіцяла відновити роботу шкільного радіо, а для покращення процесу підготовки до ЗНО та ДПА, на прохання учнів, організувати проведення додаткових занять. Створити шкільну газету, запровадити щорічні конкурси «Міс та Містер Гімназія». Говорила кандидат і про запровадження нових шкільних свят: Дня боротьби з суржиком і ненормативною лексикою, Дня друзів, Дня миру, Дня ввічливості та толерантності.

«У свою чергу  зобовʾязуюсь виконувати покладені на мене завдання та обовʾязки, я завжди відкрита для діалогу» - сказала Валерія.

 

 

 

 

Третій кандидат – Курило Роман, учень 10 класу. Розумний, інтелігентний, врівноважений, серйозний. Можливо саме таким повинен бути Президент? Він обіцяє посилити роль самоврядування в гімназії, роботу своїх міністерств. Велику увагу приділяти розвитку спорту, сприяти проведенню змагань між учителями та учнями.  Підняти рівень дисципліни, боротися з запізненнями на уроки, організувати дозвілля гімназистів. Роман подякував однокласникам за підтримку та побажав перемоги найдостойнішому.

Гімназія чекає чесних,прозорих виборів. Кандидатам у Президенти бажаємо успіхів та перемоги!

                                                                                   

 

 

Переглядів: 251 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0