Головна » 2018 » Січень » 11 » Веселі канікули
14:35
Веселі канікули

04.01.2018 року учні 3Б класу відвідали майстер-клас по виготовленню італійської піци на базі відпочинку «Рибацький хутір» с. Хвилівка. Шеф-повар Віталій розповів про історію виникнення та секрети смачної піци. Після чого діти із задоволенням долучилися до процесу приготування найсмачнішої піци у їхньому житті, адже вона була зроблена власними руками.

Учні 1-А класу разом із класоводом Шафрай Т. І. відвідали Ніжинський драматичний театр ім. М.Коцюбинського. Під час перегляду новорічної вистави діти отримали масу позитивних емоцій.

Учні 3-А класу на зимових канікулах із класним керівником Кузьменко Н. О. побували в музеї залізничного транспорту (м. Київ) та на фабриці новорічної іграшки у с. Клавдієво-Тарасово (Київська область). Школярі познайомилися з технологією виготовлення сучасної ялинкової іграшки, брали участь у майстер-класі по розпису цих прикрас. Діти були вражені виставкою іграшок з інших країн. Новорічні канікули для всіх учнів ННВК № 16 “Престиж” проходять весело та змістовно.

Переглядів: 228 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar