Головна » 2022 » Грудень » 30 » Творчі зимові канікули
13:50
Творчі зимові канікули

Традиційно для педагогічного колективу  ННВК № 16 «Престиж» канікули – час для саморозвитку, обміну досвідом та підвищення власної кваліфікації. Цей рік, незважаючи на воєнний стан,  не став виключенням.

Розпочався тиждень цікавим  майстер-класом «Література й сучасність», який провела учитель української мови та літератури  Кононенко О.В.. Присутні на занятті колеги  дізнались, як в умовах сьогодення можна поєднувати новітні технології та інтерактивні вправи на уроках літератури. У ході тренінгу учасники взяли участь у іграх  "Доміно", "Літературні пазли" та "Кубики історій Рорі", але  найяскравішим враженням стало створення біопоеми. Підсумовуючи заняття, педагоги прикрасили ялинку новорічними кульками-побажаннями.

28 грудня відбулась педагогічна рада «Безпечне середовище – безпека дітей під час війни», на яку була запрошена в. о. спеціаліста з безпеки освітнього середовища Управління освіти Поливко О.В.. Оскільки під час заходу пролунав сигнал «Повітряна тривога!», то засідання проводилось в укритті. На педагогічній раді обговорили безпечні умови праці та навчання під час воєнного стану; був проведений моніторинг навчальних досягнень учнів за І семестр; обговорили роботу шкільної платформи учнів, які охоплені індивідуальною (сімейною) формою здобуття освіти та виконання вимог законодавства  щодо забезпечення функціонування української мови як державної у закладі; затвердили план проходження курсів кваліфікації педагогічних працівників на 2023 рік та ін.

29 грудня відбувся творчий звіт вихователя дошкільного підрозділу Сокол О.В.. Вихователь продемонструвала інтерактивні методи роботи з дошкільнятами, поділилась творчими напрацюваннями оформлення куточку книги та національного українського одягу. Під час майстер-класу із залученням педагогічного колективу до ігор та завдань, які вихователь використовує у щоденній роботі з дошкільниками,  всі присутні із задоволенням поринули у світ казки.

Естафету обміну досвідом на першому тижні канікул завершила вчитель початкових класів Олійник С.С., яка поділилась з колегами, як урізноманітнити уроки  дослідами та експериментами! За допомогою речей , які знайдуться у кожного вдома, можна зробити щось неймовірне! Використовуючи звичайну повітряну кульку та бамбукову паличку, дітки можуть побачити диво.  STEM освіта - це те нове, що мотивує, захоплює та є сходинками до цікавого навчання! Далі буде…

Переглядів: 78 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar