Головна » 2019 » Вересень » 10 » Тур вихідного дня. Одеса.
14:47
Тур вихідного дня. Одеса.

У тих, хто ніколи не був у Одесі, склалося стереотипне уявлення про це місто. При слові «Одеса» всі починають уявляти собі «Привоз» із тьотею Сонею, якогось Рабиновича і суцільні трамвайні жарти.

Шановні друзі, все насправді не так. Ми, учні 8-а та 9-б класів ННВК №16 "Престиж" разом зі своїми класними керівниками Ільченко В.П. та Касьяновою В.І. були в Одесі і просто розкажемо, що сподобалося саме нам. По-перше, море. Це те, що робить Одесу Одесою. Друга річ, яка нас привабила в Одесі, – найкрасивіший (одесити так вважають) у світі оперний театр. Одеса – це місце скупчення видатних архітектурних пам’яток. Не можемо не сказати про одеські подвір’я. Так, усі бачили у фільмах ці колоритні закутки з двоповерховими будиночками з дерев’яними сходами на другий поверх та «галереями». І ще у нас є мрія: приїхати до Одеси …взимку, коли немає листя. Тому що усіх численних красивих фасадів зовсім не видно за високими та густими одеськими деревами. Дерева в Одесі – це особлива стаття. По-перше, тут ростуть голі платани, і їх тут багато. Одеські дерева старі, великі, тінисті. У самому центрі є затишні зелені оази з лавочками, де можна просто сидіти і насолоджуватися літнім одеським вечором. Нам сподобався Театральний сад – неймовірно затишне місце біля Оперного театру, а також чудовий сквер Пале-Рояль з іншого боку театру, весь у літніх майданчиках.

За вихідні встигли багато: відвідали дельфінарій "Немо"з його захоплюючою програмою, накупалися в морі, здійснили неймовірну прогулянку на швидкісному лайнері Чорним морем, побували на атракціонах у міському лунопарку. познайомилися з історією міста....

Із Одесою не прощаємося... Мріємо про нові подорожі ...

Переглядів: 229 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar