Головна » 2018 » Березень » 29 » Тиждень початкових класів
23:57
Тиждень початкових класів

Дуже насиченим і гамірним видався останній навчальний тиждень в ННВК № 16 «Престиж». Причина тому – Тиждень початкових класів, який традиційно проходить напередодні весняних канікул. Цього року досвідчені педагоги кафедри початкових класів вирішили відійти від практики проведення відкритих уроків, а підготували і провели цікаві позакласні заходи, які відповідають вимогам НУШ.

Основним завданням, яке ставили перед собою учителі, було, насамперед, створення атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів.
«Кожен учень нашого «Престижу» талановитий по-своєму!» - і з цим важко не погодитись!

В понеділок на відкритті Тижня вирували емоції при відгадуванні героїв улюблених мультиків, під час спортивної естафети, в танцювальному змаганні. Шквал позитивних емоцій спричинила керівник ШМО Шафрай Т.І., яка і провела цю церемонію.

У вівторок учні 3 –А класу разом з класним керівником Кузьменко Н.О. провели захоплюючу гру – квест «Україна різнобарвна». Цікаво було як учасникам гри, так і гостям спостерігати за діями команд. А останні , швидко мандруючи сімома станціями, розшифровували прислів’я, складали пазли, створювали чудернацькі аплікації, вправно танцювали гопака.

В середу всі молодші школярі переймалися проблемами екології. Спонукали їх до цього учні 2 – А класу, які разом з класним керівником Хряпою М. П. показали музично – екологічну казку «Стань природі другом» та екологічний флешмоб. Казкові герої допомогли зрозуміти всім присутнім, що доля нашої планети в наших же руках!

В четвер всі були запрошені на справжній бал ввічливості!Учні 3 – Б класу, де керівник Фролова Г. П., вчили малюків гарних манер, демонструючи неабияке уміння танцювати бальні танці, ввічливо спілкуватися.

В п’ятницю змагалися в ерудиції допитливі інтелектуали 4-А та 4 – Б класів. Гру «Розумники 2018» підготували і провели вчителі Кузьменко Л. І. та Губар С. І. Учасники гри довели, що знання – це скарб, а вміння вчитися – це ключ до нього.

А ще в п’ятницю владу в «Престижі» знову «захопили» учні – був проведений День самоврядування! Підсумовуючи,можна впевнено сказати, що атмосфера радості і успіху ще довго витатиме шкільними коридорами.

Хряпа М.П., класний керівник 2-А класу.

 

Переглядів: 229 | Додав: torya | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar