Головна » 2022 » Грудень » 19 » Святий Миколай до нас в гості завітав!
13:08
Святий Миколай до нас в гості завітав!

Насичений подіями рік добігає кінця і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.
19 грудня до Ніжинського навчально – виховного комплексу №16 «ПРЕСТИЖ» та дошкільного підрозділу завітав Святий Миколай. Вихованці груп "Сонечко" та "Капітошка" поринули у світ чарівної зимової казки. Лісові звірята читали листи Святому Миколаю. На святі дзвінко лунали пісні, колядки, вірші, запальна музика зібрала малечу у веселий танок.
Учні четвертих класів (кл. керівники Олійник С. С, Кузьменко Н. О.) підготували театралізоване дійство «Забілів снігами гай – іде Святий Миколай!» для школярів 1-4-х класів. Діти співали пісні, танцювали та веселилися. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та усмішку.
Учнівське самоврядування представило виставу "Маскарад на новий лад" для учнів 5-11 класів. В атмосфері доброзичливості та чудового настрою діти грали в рухливі ігри разом з акторами, танцювали та веселились.
Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям, адже День пам’яті святителя Миколая - улюблене свято нинішніх школярів. Свято вдалося на славу, а щасливі дітки побігли до своїх класів, аби знову поринути в світ знань.

                           Учнівське самоврядування 

 

Переглядів: 58 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar