Головна » 2019 » Березень » 21 » «Щасливий» День учнівського самоврядування
14:36
«Щасливий» День учнівського самоврядування

«Демократичність, самостійність, відповідальність», - під таким гаслом пройшов День учнівського самоврядування 20 березня у Ніжинському НВК № 16 «Престиж».

Традиційно розпочався цей день із розподілу обов’язків, наради новообраного педагогічного колективу, перевірки конспектів і готовності учителів-дублерів до уроків. Як завжди… І почалося…

А ви знаєте, що у нас відбувся «щасливий» День самоврядування?! Адже 20 березня світ відзначає День щастя. Ми готувалися дуже ретельно! Щасливими були усі: учні, педагоги, техперсонал, працівники їдальні… Знаєте чому? Ми провели релакс-акцію «Я бажаю тобі сьогодні…», суть якої полягала у тому, що учні 1-4 класів писали листи щастя 5-11 - і навпаки. Позитивна атмосфера, нетрадиційні уроки, майстер-класи, веселі перерви – усе це стимулювало і до гри, і до навчання із задоволенням!

Після важкого, насиченого подіями дня наші вчителі ділилися враженнями на педраді, обговорювали плюси й мінуси, будували стратегію для удосконалення майстерності педагога, його співпраці з учнями, а також психологічне розвантаження для усіх учасників навчального процесу.

Соціологічне опитування засвідчило, що «щасливий» День самоврядування виявився набагато продуктивнішим за традиційний.

 

 

Переглядів: 239 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar