Головна » 2019 » Лютий » 10 » Семінар-тренінг «Сучасні підходи у навчанні лексики відповідно до засад нової освітньої реформи»
21:52
Семінар-тренінг «Сучасні підходи у навчанні лексики відповідно до засад нової освітньої реформи»

Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення. Інтерес до вивчення мов традиційно великий, бо перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо сказати, що той, хто володіє мовами, володіє світом. У сучасних умовах кожна іноземна мова розглядається як засіб спілкування і залучення до культури іншого народу. Саме тому вчителі іноземних мов є агентами змін, провідниками нових ідей, технологій. Вони створюють у школі такий мовний простір, щоб кожна дитина мала змогу оволодіти ним на високому рівні.

Стало доброю традицією проводити засідання опорної школи вчителів іноземних мов. 06.02.2019 на базі ННВК №16 «Престиж» відбувся семінар-тренінг «Сучасні підходи у навчанні лексики відповідно до засад нової освітньої реформи» за участю методиста ММК Даниленко О. Ю.. Вчитель німецької мови Кивенко І.П. та вчитель англійської мови Муквич В. І. показали інтегрований урок в 6-А класі за темою «Спорт». Урок проходив у швидкому темпі із використанням новітніх технологій, наочності та презентації. Діти із задоволенням виконували різні завдання, показали гарний рівень володіння як німецькою, так і англійською мовами.

У роботі опорної школи брала участь кандидат педагогічних наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики НДУ Шевченко С. І.. Світлана Іванівна провела цікавий тренінг за темою «Lexical approach in teaching English».

Переглядів: 207 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar