Головна » 2017 » Червень » 13 » Пришкільний табір "Зоряний"
00:25
Пришкільний табір "Зоряний"

Відлунав останній шкільний дзвоник і гостинно відкрив двері пришкільний табір із денним перебуванням «Зоряний», що при ННВК №16 «Престиж». Його діяльність спрямована на організацію активного відпочинку учнів, задоволення їхніх інтересів і духовних потреб, а головне – на зміцнення здоровʾя та збереження життя.
Організація літнього відпочинку є складовою частиною процесу послідовного й безперервного виховання. У закладі створені умови для змістовного та цікавого дозвілля дітей, які дають їм можливість творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися, розширювати світогляд. Проводиться безліч конкурсів (конкурс на кращого декламатора, конкурс малюнків на асфальті, конкурс на кращу ілюстрацію до казки), танцювальні марафони, виставки, показові виступи з спортивної гімнастики, вікторини, веселі естафети, інсценізації, ігри-квести, культпоходи…


Оздоровлення у таборі з денним перебуванням дітей стало доступним завдяки підтримці міського голови Лінника А.В., органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, Управління освіти, керівника закладу, небайдужих підприємців… Батьки учнів можуть спокійно працювати, не хвилюючись за своїх дітей. Досвідчені педагоги, кухарі, медичний працівник постійно турбуються про вихованців.

 


Щодня у таборі проводиться ранкова зарядка, традиційними стали екскурсії стежками рідного краю, походи, знайомства з флорою та фауною своєї місцевості. Є де відпочити й зайнятися спортом і на території ННВК №16 «Престиж». За підтримки Народного депутата Верховної Ради Кодоли Олександра Михайловича тут встановлені дитячий та спортивний майданчики.

 


Вихователями систематично проводиться необхідна робота щодо попередження дитячого травматизму. Виховна робота в таборі поєднує відпочинок, працю, спорт та пізнавальну, етичну, екологічну та оздоровчу діяльність.

Переглядів: 205 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar