Головна » 2019 » Червень » 18 » Поїздка до Меморіального комплексу «Пам’яті героїв Крут»
22:52
Поїздка до Меморіального комплексу «Пам’яті героїв Крут»

Метою літнього мовного табору при ННВК №16 «Престиж» є не тільки створення іншомовного середовища та умов для заохочення вивчення іноземних мов, але і поєднання навчання із захоплюючим відпочинком. Цього разу вихованці протягом другого тижня готували проект «Ukraine is our Motherland». Його родзинкою була поїздка до Меморіального комплексу «Пам’яті героїв Крут».

Музей розкриває героїчну подію української військової історії – бій під Крутами, який відбувся у січні 1918 року. Музейна експозиція розпочинається з відкритої залізничної платформи з гарматою. Продовження огляду експозиції здійснюється у залах-вагонах, де представлені експонати розповідають про розвиток українського національного руху початку ХХ століття, ключові події Української революції 1917 року, проголошення Української Народної Республіки, дії більшовицької Росії проти молодої Української держави, бій біля станції Крути та повстання на заводі «Арсенал».

Слова подяки хотілося б висловити нашому екскурсоводу Наталії Олексіївні за цікаву екскурсію. Діти із захопленням слухали розповідь про ті далекі часи, про боротьбу українського народу за незалежність України. Пам’ятаймо про Героїв Крут!

 

Переглядів: 225 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar