Головна » 2017 » Березень » 7 » Перше весняне свято для вихованців садочка
13:26
Перше весняне свято для вихованців садочка

У калейдоскопі свят дитячого садочка найулюбленішим для вихователів і дітей є свято весни, яке традиційно відмічають напередодні жіночого дня 8 Березня. Садочок гуде, немов вулик, всі малюки із захопленням повторюють вірші й таночки, виготовляють подаруночки, – і все це для того, аби порадувати своїх мам, бабусь і сестричок.

І хоча наш садочок функціонує лише місяць, весь творчий колектив ННВК № 16 “Престиж”  наполегливою працею та завзяттям підготували разом з дітками чудовий подарунок для найрідніших матусь, бабусь та сестричок. Це приємно здивувало та до сліз розчулило всіх присутніх. Але головним подарунком для кожної мами були чарівні слова від дітей: «Я тебе люблю!».

Розчулили гостей не лише гарні слова та пісні, а й чудовий танок, який діти виконували разом з матусями. А щоб свято було веселішим, педагогічний колектив підготував ігри для батьків, які згуртували, повеселили та дали змогу ближче познайомитися один з одним. Усі були задоволені, а найбільше пишалися успіхам діток батьки та педагоги, які змогли показати свій професіоналізм та наполегливість у підготовці  свята весни та жіноцтва.

У цей день колектив ННВК № 16 “Престиж” від усієї душі вітає дорогих жінок з їх святом. Хочемо побажати щасливої долі, міцного здоровя, щоб на Вашу честь розквітали квіти та звучала музика, хай завжди будуть поруч з вами веселий весняний настрій та успіх.

 

Переглядів: 232 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar