Головна » 2023 » Січень » 13 » Останній тиждень зимових канікул
09:38
Останній тиждень зимових канікул

Останній тиждень зимових канікул у ННВК № 16 «Престиж» був дуже насиченим та продуктивним.

9 січня вчитель історії та правознавства Геймал Т. В. провела майстер-клас «Правовий режим надзвичайного стану. Правовий режим воєнного стану». Тренінг розпочався з юридичної розминки, учасники повинні були охарактеризувати числа в правовому полі. Педагоги познайомилися з основними ознаками, механізмом введення та закінчення правових режимів надзвичайного та воєнного станів, порівняли особливості реалізації прав людини та громадянина в ці періоди. Для узагальнення знань учасники пройшли онлайн-тестування, перевіривши власні знання.

10 січня вчителі математики та фізики Давиденко О. М., Овдієнко Т. В. підготували тренінг "Розвиток пізнавальних інтересів учнів на уроках математики та фізики". Вони поділилися досвідом використання таких методів та прийомів: швидке обчислення, мнемонічні прийоми запам'ятовування та застосування історичних фактів в умовах сучасності. Підводячи підсумки, вчителі навчили колег виготовленню альтернативних джерел енергії для освітлення приміщень в умовах воєнного стану. 

Творчою «родзинкою» цього дня стала арт-терапія “Малюнок по колу”, якою поділилась бібліотекар закладу Загацька Н. В., де всі присутні звільнились від негативних емоцій та насолодились творчістю.

11 січня естафету прийняли вчителі іноземних мов ННВК № 16 «Престиж» Шамшуріна Є.С. та Кивенко І. П. До уваги колег були надані матеріали з досвіду  організації та проведення бінарних та інтегрованих уроків, а також виховних заходів. Учасники майстер-класу «Інтегрований урок - одне з ефективних знарядь вивчення іноземної мови» з великою зацікавленістю взяли участь в обговоренні та інтерактивній роботі, уявляючи себе учасниками творчого процесу. Традиції колективу закладу щодо впровадження інноваційних форм і методів роботи отримали високу оцінку від колег міста.

Завершився тиждень тренінгом вчителя фізичної культури Дудки В. М., на якому запрошені гості та педагоги закладу дізнались про особливості проведення уроків з дітьми підготовчої та спеціальної медичних груп.

Незважаючи на воєнний стан, життя продовжується і навчання є його важливою складовою. Педагоги ННВК № 16 «Престиж» роблять все можливе і неможливе для того, щоб навчання учнів під час війни залишалось цікавим, корисним та творчим.

Переглядів: 71 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar