Головна » 2022 » Вересень » 21 » Міжнародний день миру
16:15
Міжнародний день миру

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні - це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває нині боротьба українців. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

З нагоди Дня миру учні Ніжинського навчально – виховного комплексу №16 «Престиж» приєдналися до Всеукраїнського флешмобу «Діти України за мир». Школярики власноруч виготовили  паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації.  На кожному  голубі написали свої побажання  та прохання зберегти мир і спокій в Україні.

Учні 5- А класу (кл.к. Бутенко С. В.) провели виховний захід «Діти України за мир на землі!», під час якого склали асоціативний кущ, провели флешмоб «МИР – це…». Також діти розгадували шифрувальник, ребуси, сформували правила мирного життя в країні та класі, створили герб миру.

На годині спілкування «Ми прагнемо миру» учні 8 – Б класу (кл. керівник Крисько О. М.) ознайомилися з історією Дня Миру, обговорили такі поняття як «дружба», «взаємодопомога», розгадали філворд «Що таке мир?» .

4 – А клас (вч. Кузьменко Н. О.) спільно з бібліотекарем провели урок «Мир на Землі - радість у родині». Наприкінці заходу бібліотекар Загацька Н. В. побажала учням мирного неба нашій Батьківщині.

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Мир - головна цінність для будь-якої людини. Захищати його ідеали, зміцнювати дружні відносини між державами, спільними зусиллями працювати для досягнення миру в усьому світі - основні принципи життя.

Переглядів: 92 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar