Головна » 2017 » Грудень » 1 » Міжнародне стажування в Ізраїлі для українських педагогів
12:27
Міжнародне стажування в Ізраїлі для українських педагогів

Учитель історії та правознавства ННВК № 16 «Престиж» Нагорна Н.М. взяла участь у Дванадцятому міжнародному навчально-методичному семінарі з історії Другої світової війни та історії Голокосту в Європі для викладачів гуманітарних дисциплін, що відбувся в Ізраїлі (м. Єрусалим). Організатором заходу виступив Український центр вивчення історії Голокосту (УЦВІГ) разом із Меморіалом Яд Вашем, за підтримки Посольства держави Ізраїль в Україні та Євразійського єврейського конгресу.

Вчитель пройшла навчальне стажування в International School for Holocaust Studies (ISHS) при World holocaust remembrance center «Yad Vashem» та відвідала Міжнародну конференцію «Єврейські родини в Радянському Союзі: під німецькою окупацією та у німецькому тилу» за участі науковців з Ізраїлю, Канади та США. Під час заходу Наталія Миколаївна представляла навчальний заклад, у якому працює, та презентувала результати власної науково-дослідницької діяльності з теми.

У межах робочої програми Міжнародної школи учасники з України і Білорусії мали лекційні й практичні заняття, панельні дискусії, відеодиспути, а також навчально-ознайомчі екскурсії: територією Меморіального комплексу Яд Вашем, до історичних та мистецьких експозицій Музею Історії Голокосту, Архіву Меморіалу, Музею Ізраїлю, до Старого міста Єрусалиму (огляд архітектури та візит до святинь) тощо. Наочне знайомство з історією та сучасним станом суспільно-політичного розвитку держави Ізраїль відбувалося у форматі «виїзних мандрівок» країною.

Переглядів: 201 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar