Головна » 2018 » Лютий » 9 » Майстер-клас учителів історії та природничих дисциплін
12:39
Майстер-клас учителів історії та природничих дисциплін

Під час декади педагогічної майстерності вчителів, що атестуються, своїм досвідом роботи поділилися вчителі природничого циклу та історії Геймал Т.В. та Вовкогон Л.В. Під час майстер-класу булла проведена заочна подорож до цікавих історичних пам'яток та особливих географічних об'єктів нашої Батьківщини. Учасникам запропонували стати дослідниками і провести п'ятикратний пошук за алгоритмом: Що? Хто? Де? Коли? Навіщо?

Таємниці та особливості Десятинної церкви, Хотинської фортеці, славної козацької Хортиці, унікальних озер Синевіра та Шацьких, пам'ятник галушці у Полтаві, приміщення поліклініки в Ніжині та інші пам'ятки стали об'єктами досліджень. Вчителі з цікавістю знайомилися з невідомими фактами про цікаві місця нашої української землі. Такі види роботи формують інтерес до історії та сьогодення України і використовуються вчителями в навчально – виховній діяльності.

Тематику заходу яскраво проілюстрували слова нашої сучасниці Ліни Костенко : «А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй нема ціни».

Переглядів: 309 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar