Головна » 2018 » Червень » 19 » Літній мовний табір “Sunshine-2018”
12:33
Літній мовний табір “Sunshine-2018”

Початок літа у ННВК № 16 “Престиж” для 25 учнів 7-8 класів ознаменувався цікавим перебуванням у літньому мовному таборі “Sunshine”. Девізом стали слова про супертабір, де ніколи не закінчується щастя дітей. Радість спілкування англійською та німецькою мовами, вдале поєднання інтерактивних технологій із застосуванням сучасних ІКТ у навчанні, ігрових видів діяльності та творчості учнів — ось що було метою організації роботи табору. У невимушеній атмосфері діти мали змогу вдосконалювати свій рівень володіння іноземними мовами, відпочивати та пізнавати нове.

Зокрема, вчителями кафедри іноземних мов було проведено ряд занять країнознавчого і краєзнавчого напряму: англомовних, німецькомовних країн та українознавства (вчителі Шостак Т. Г., Муквич В. І., Кивенко І. П., Дяченко Л. І.).

Учасники табору взяли активну участь у загальноміських заходах таборів міста Ніжина: презентація таборів в ЗОШ № 10, інтелектуальна гра в ЗОШ № 15, творчі майстерні на базі міського ліцею, урочисте закриття таборів в гімназії № 3 та ін. Найбільше всім запам’ятався квест, підготовлений та проведений у літньому мовному таборі “Sunshine” на базі ННВК № 16 “Престиж”. Гості з таборів міста Ніжина поділилися своїми враженнями про участь у 10 цікавих локаціях квесту: “Наш квест — це круто!”, “Квест — фантастичний”, “Сьогодні у нас найкращий день!”.

Життя у літньому таборі неможливо уявити без екскурсій, подорожей, майстер-класів, проектів. Незабутні враження залишили екскурсії: “Ніжин-історичний”, “Ніжин-театральний” з подальшим відвідуванням села Заньки. До плану нашої роботи ми також включили заходи командної взаємодії (проект “Sunshine”). Слід відмітити роботу шкільного психолога Ковтун Л. В., яка надала цінні поради учням щодо стратегій вивчення іноземних мов.

Справжньою родзинкою став майстер-клас з хендмейду, проведений Кожан О. О., представницею батьківського активу закладу. Майстриня продемонструвала свої авторські роботи та навчила учнів секретам їх виготовлення. Зацікавились і дівчата, і хлопці.

Літній мовний табір — ідеальний майданчик для профорієнтаційної роботи з фаху. Надзвичайно цікавим і корисним був захід, організований спільно з НДУ, де студенти-практиканти виступили в ролі англомовних екскурсоводів.

Щиро вдячні всім, хто був залучений до організації роботи літнього мовного табору “Sunshine-2018” при ННВК № 16 “Престиж”, зокрема: адміністрації закладу, директору табору Синяк Л. І., заступнику директора табору Шостак Т. Г., вчителям-вихователям табору Дяченко Л. І., Кивенко І. П., Муквич В. І., Багмут Н. А., Ковтун Л. В., Миколаєнко В. В., а також студентам-практикантам НДУ.

До нових зустрічей у літньому таборі 2019!

Переглядів: 238 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar