Головна » 2019 » Червень » 20 » Літній мовний табір "Сонячний" завершує роботу
13:56
Літній мовний табір "Сонячний" завершує роботу

План роботи мовного табору

Початок літа – довгоочікувана пора для учнів і вчителів. Для 25 учнів 7-х класів ННВК № 16 «Престиж» початок літа ознаменувався цікавою роботою у літньому мовному таборі з денним перебуванням «Сонячний». Нашим девізом традиційно залишаються слова про супер табір, де ніколи не закінчується радість та щастя дітей, бо вони самі по природі своїй – радість та щастя, а завдання дорослих – плекати у них такі почуття.

Співробітники табору поставили своєю метою донести до кожної дитини радість спілкування англійською та німецькою мовам, задоволення від творчості, колективної взаємодії та відчуття власного успіху. Колектив табору вдало поєднував спілкування іноземними мовами з іграми та розвагами на свіжому повітрі, не забували також і про застосування сучасних ІКТ-технологій, інтерактивних, ігрових та командних видів діяльності. У невимушеній атмосфері діти мали змогу відпочити на природі, вдосконалити свій рівень володіння іноземними мовами, розвивати свій творчий потенціал, пізнавати нове й цікаве про навколишній світ та формувати міцні дружні стосунки у своїй команді.

Перший тиждень національно-патріотичного виховання пройшов під девізом «Любіть Україну». Вихователі табору намагалися донести до вихованців ідею про те, що любов до України починається з любові до своєї малої батьківщини; а для нас – це місто Ніжин. Заходи цієї тематики (інтерактивна вікторина «Ніжин – рідне місто моє», екскурсія в історичному центрі, майстерклас з хендмейду у Ніжині, місті майстрів) беззаперечно стали яскравими подіями у житті табору. Завершальною подією була поїздка до меморіального комплексу «Пам’яті героїв Крут».

Другий тиждень табору (Здоровий спосіб життя) поєднав наші зусилля навколо тематики фізичного та психологічного здоров’я сучасних підлітків. Діти мали змогу взяти на озброєння корисні поради щодо правильних звичок здорового харчування, відпочинку, безпечного користування сучасними гаджетами, а головне – взяли активну участь у чисельних спортивних заходах, іграх, танцях, флешмобах. Організатори табору висловлюють подяку студенткам-практиканткам Лінник О. С. та Скороход В. О. за творчий підхід до організації та проведення щоденної ранкової зарядки, що стала корисною звичкою у наших дітей.

Третій тиждень проходив під гаслом «Іноземні мови – крок у майбутнє». Цей тиждень розпочався з екскурсії до музейного комплексу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, де підлітки мали нагоду зануритися у особливу атмосферу Ніжинського вишу, ознайомитися з історією закладу, його унікальністю, історичними постатями та славетними іменами, їх ставленням до навчання, в т.ч. щодо вивчення іноземних мов. Крім того, відбулися заняття з країнознавства англомовних та німецькомовних країн, також дітям було надано корисні поради щодо ефективних шляхів вивчення іноземних мов.

Літній мовний табір «Сонячний» - це ідеальний майданчик для розвитку творчих здібностей учнів, їх взаємодії у колективі, підвищення мотивації до вивчення іноземних мов, оздоровлення та відпочинку. Ми щиро вдячні всім, хто був причетний до організації роботи літнього мовного табору «Сонячний» у 2019 і тим, хто безпосередньо втілював у життя табору усі цікаві ідеї та заходи:

Директору ННВК № 16 «Престиж» Градобик В. В.,

Заступнику директора ННВК № 16 «Престиж» Шамшуріній Є. С.,

Директору табору «Сонячний» Синяк Л. І.,

Заступнику директора табору «Сонячний» Шостак Т. Г.,

Вчителям іноземних мов Кивенко І. П., Муквич В. І., Дяченко Л. І.,

Вчителю інформатики Миколаєнко В. В.,

Психологу ННВК № 16 «Престиж» Ковтун Л. В.,

Соціальному педагогу ННВК № 16 «Престиж» Крисько О. М.,

Вчителю фізвиховання Багмут Н. А.,

Директору музейного комплексу НДУ ім. М. Гоголя Парубець А. С.

 

Переглядів: 251 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar