Головна » 2018 » Квітень » 16 » Конкурс дитячих творчих груп «Космічні мандри у майбутнє»
13:20
Конкурс дитячих творчих груп «Космічні мандри у майбутнє»

13 квітня 2018 р. у Чернігівському Палаці культури відбувся конкурс дитячих творчих груп «Космічні мандри у майбутнє». Цей захід проводився із метою привернути увагу суспільства до потреб дітей із інвалідністю та толерантного ставлення до їх фізичного та психологічного розвитку. Його організаторами були: обласна Спілка Самаритян України, Чернігівське відділення та ГО «Голос батьків».

Учні 5-А класу ННВК № 16 «Престиж» разом із класним керівником Муквич В. І. цікаво представили свою програму, за яку отримали диплом переможців у номінації «Найяскравіші». Конкурс був чудово організований. Учасники отримали солодкі призи та сертифікати. Наша команда «Сузір’я Ніжина» нагороджена сертифікатами: на відвідування екстремальних видів спорту, а також на екскурсії «Наша Чернігівська земля», фабрику по виготовленню цукерок та в Будинок Моделей.

Але найбільше зацікавило дітей запрошення покататися на човнах. Ми обов’язково скористаємося нашими здобутками. А учні ННВК № 16 будуть із задоволенням співпрацювати з центром і надалі.

Переглядів: 195 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar