Головна » 2016 » Грудень » 8 » Як стати успішним
08:58
Як стати успішним

   

Стати успішними, чи не цього хочуть більшість людей? Можливість стати успішним закладена в кожному з нас. Але як же досягти успіху?

    Своїми думками з цього приводу ділився сьогодні з гімназистами депутат Ніжинської міської ради, друг і меценат, помічник і автор багатьох ідей Шалай Олександр Віталійович. Він говорив про те, що сучасний світ – це світ конкуренції, а бажання досягти успіху- природне. Що ж заважає людині стати успішною? Перш за все – невпевненість у собі, розчарування, брак підтримки з боку близьких і друзів, відсутність розуміння. Олександр Віталійович говорив учням про те, що сумніваючись у своїх силах людина навряд чи досягне бажаного. Успіх приходить тільки тоді, коли людина працює з повною самовіддачею. «Якщо ви є прихильником творчої праці – займайтеся нею! Визначте свої переваги. Як правило, сучасна людина при внутрішній розмові з собою звертає увагу на негативні сторони свого характеру. Погляньте на себе хорошого, поспостерігайте за собою. Можливо у ваших перевагах і знаходиться ключик до успіху»,- сказав депутат.

      Гімназисти ставили багато запитань гостю. Це була надзвичайно цікава зустріч, жива, потрібна сучасним дітям. Атмосфера довіри та поваги панувала в актовій залі. На завершення  Шалай О.В. наголосив, що до успіху приводять такі якості як незалежність, упевненість у собі, наполеглива праця, багата уява, ясність намірів. Оптимістичний настрій та любов до людей і до життя. «Умійте розібратися у самому собі, бо тільки зрозумівши себе, ви усвідомлюєте, на що здатні. Ні за яких обставин не впадайте у відчай! Памʾятайте, що думка матеріальна», - такими словами закликав Олександр Віталійович гімназистів творити добрі справи, бути корисними нашій неньці – Україні та досягати великих успіхів у житті.

                                                             В.П.Ільченко - класний керівник 5-А класу

Переглядів: 237 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar