Головна » 2017 » Березень » 14 » Іду з дитинства до Тараса
09:36
Іду з дитинства до Тараса

Щороку в березневі дні все свідоме українство вшановує свого Генія і Пророка, який став символом України – Тараса Григоровича Шевченка.

9 березня в ННВК №16 «Престиж» було проведено свято-конкурс декламаторів творів Великого Кобзаря «Іду з дитинства до Тараса». У ньому взяли участь учні 1-11 класів, справжні поціновувачі та знавці поетичного слова. Поезії, що прозвучали на святі, розкрили багатогранність таланту Т.Шевченка.

Конкурс став для учнів чудовою можливістю проявити свій декламаторський талант у читанні безсмертних творів Кобзаря. Всіх присутніх захопило артистичне виконання Соболєвою Валерією (9-А) уривка з поеми «Причинна». Нікого не залишила байдужим декламація Желєвою Алевтиною (4-Б) вірша «Полякам». Також відзначилися талановиті юні читці: Коваленко Павло (1-Б) та Бобіков Назар (2-Б).

Журі конкурсу відзначило дипломами всіх учасників та нагородило грамотами переможців: Соболєву В. – І місце, Желєву А. – ІІ місце, Левадного М. (7-Б) – ІІІ місце.

Проведений захід сприяв вивченню молодим поколінням творчої спадщини геніального поета, вихованню любові до скарбів поетичного слова.

 

Переглядів: 198 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar