Головна » 2017 » Березень » 9 » І став для нас Шевченко заповітом…
00:14
І став для нас Шевченко заповітом…

Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас – і щороку новим, неповторним. Тарас Григорович – велика й невмируща слава українського народу.

6 березня, напередодні відзначення дня народження великого Кобзаря, учні 8-А класу ННВК «Престиж» підготували усний журнал, у якому розповіли про життя і творчість Тараса Шевченка.

Восьмикласники зауважили, що у його особі український народ ніби об’єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної лави та гіркої долі, виразником власних сподівань і прагнень. Під думи народні налаштував свою ліру Кобзар, тому й оживало в його полум’яному слові все те, що таїлося в глибині душі народу.

Змістовна розповідь супроводжувалася яскравою мультимедійною презентацією, ілюструвалася цікавими відеороликами про митця, звучало невмируще Шевченкове слово.

Цікаво, що восьмикласники представили великого сина України не лише поетом, а звернули особливу увагу аудиторії на художню спадщину митця. Кожен із присутніх задумався над актуальністю творів митця, захотів знову їх перечитати. Бо тільки справжній патріот носить усе життя в душі невмирущі Кобзареві заповіти.

Переглядів: 237 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar