Головна » 2022 » Листопад » 22 » Головне завдання школи – навчити дітей вчитися
17:09
Головне завдання школи – навчити дітей вчитися

Головне завдання школи – навчити дітей вчитися. Такої мети в навчальному закладі  можна досягти за рахунок проведення цікавих занять, тренінгів та зустрічей, які і сприяють ефективному розвитку школярів.

У співпраці з Ніжинським міським молодіжним центром  учні 5-10-х класів ННВК № 16 «Престиж» взяли участь у Воркшопах "Соціальні медіа та мій цифровий слід" (під модераторством Анжели Тимченко та Ольги Опанасенко). Граючи у настільні ігри "Між нами" та "КритиКотики", попрацювали над власним критичним мисленням та навичками командної роботи (модератори Бутенко Світлана, Желєзняк Світлана). 

Крім того, завдання школи – виховати свідомих громадян України, справжніх патріотів. Цієї мети неможливо досягти без знання української мови.  Тож минулого тижня вчителі української мови Кацалап С. М. та Кононенко О. В. провели цікаві інтерактивні змагання у 5-А та 6-Б класах. Спільно з представниками Ніжинського Молодіжного центру Романом Гомоляко та Світланою Бутенко  учні 5-10-х класів взяли участь у документальному перегляді кінофільму "Мова" за сприяння кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA "БезПопкорну" громадської організації "Докудейз".

Переглядів: 81 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar