Головна » 2022 » Листопад » 17 » Добро і взаємодопомога – це два крила, на яких тримається людство
11:44
Добро і взаємодопомога – це два крила, на яких тримається людство

Виховувати у молодого покоління бажання творити добро, готовність прийти на допомогу; формувати навички самостійно приймати рішення; розвивати людяність, толерантність та співчуття; формувати у дітей потребу творити добрі справи та розвиватися на  благо нашого суспільства - з такими гаслами наш заклад працює щоденно. 

Учителі та учні Ніжинського навчально-виховного комплексу № 16 "Престиж" не просто говорять про добро, а реально діють, намагаються покращити світ своїми добрими та корисними справами.

Учні 4-А, 5-А, 6-А, 7-А, 8-Б та 10-А класів взяли участь у благодійних майстер-класах (жовтень-листопад) зі створення свічок із вощини. Заходи відбулись під керівництвом Світлани Бутенко у партнерстві з Ніжинським міським молодіжним центром та Громадською організацією "Лабораторія Ініціативної Молоді". Донати школярів сприяли закупівлі дощовиків для наших воїнів-захисників та придбання воску і парафіну для окопних свічок. 

Волонтерство — це унікальна можливість стати кращим, допомагаючи іншим, можливість  вчитися та сприяти розвитку власної країни. Долучайтесь до добрих справ!

Переглядів: 63 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar