Головна » 2017 » Вересень » 1 » День Знань
11:32
День Знань

День Знань – це особливе свято! Це зустріч із друзями й вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Засумувала наша школа за гамірною дітворою, дзвониками й перервами, уроками й святами і сьогодні гостинно відчиняє двері, радісно зустрічає своїх учнів, запрошуючи їх у просторі й затишні класи, щоб набиралися мудрості й знань, щоб вчилися долати труднощі й впевнено крокували до своєї мети. Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для першокласників. Маленькі сьогодні вперше переступлять поріг незвичайної й дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть.

Весело й гамірно в гімназійній родині. На свято до ННВК №16 «Престиж» завітали помічник Народного депутата України Кодоли О.М., голова ліги «Ділова жінка» Стратілат Т.М., депутати Ніжинської міської ради Шалай О.В., Шалай І.В., голова батьківського комітету Коробка І.М., голова профспілки учителів міста Сорокін К.В. та учасник бойових дій в АТО Радченко Сергій. Вони докладають багато своїх сил, знань та енергії для допомоги нашій гімназії. Звернувшись до учнів, почесні гості закликали їх не лінуватися, не зупинятися на досягнутому, розвивати свої здібності й таланти, свою творчість.

В.П.Ільченко, учитель зарубіжної літератури


 

Переглядів: 312 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar